Synonyms

titulo_english

 

 

 

Select the word or phrase which is synonymous in meaning to the word in bold.
1. Elicit

1. search
2. evoke
3. symbol
4. compose
Ans:Option 2

2. Benign

1. superb
2. harmless
3. muster
4. amplify
Ans:Option 2

3. Ameliorate

1. to improve
2. precious
3. frequent
4. keen
Ans:Option 1

4. Lacerate
1. to tear
2. to hide
3. to mix
4. to create
Ans:Option 1

5. Bland

1. sublime
2. gently soothing
3. harmony
4. delight
Ans:Option 2

6. Exacerbate

1. relevant
2. to deny
3. to make worse
4. to confer
Ans:Option 3

7. Complacent

1. exhaustion
2. unruly
3. stupor
4. self-satisfied
Ans:Option 4

8. Fatuous

1. restless
2. clever
3. balanced
4. foolish
Ans:Option 4

9. Languid

1. obvious
2. weak
3. data
4. gruff
Ans:Option 2

10. Effusive

1. lifeless
2. decorate
3. impartial
4. confused
Ans:Option 4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s