Synonyms

titulo_english

 

 

 

1.Jargon

1. Decisive
2. Simple
3. Complex
4. Fate
Ans:Option 2

2.Fostering

1.Safeguaring
2.Nurturing
3.Neglecting
4.Ignoring
Ans:Option 2

3.Grisly

1.remote
2.horrible
3.ornate
4.earthly
Ans:Option 2

4.Kindred

1.liberal
2.enemy
3.cliff
4.related
Ans:Option 4

5.Kindle

1.to ignite
2.old person
3.desire
4.creditable
Ans:Option 1

6.Hebetude

1.sharpness
2.foolishness
3.numbness
4.intelligence
Ans:Option 2

7.Gyrate

1.spin
2.explain
3.decayed
4.float
Ans:Option 1

8.Hallowed

1.old
2.sacred
3.inactive
4.effective
Ans:Option 2

9.Imminent

1.Impure
2.Unsteady
3.Proud
4.upcoming
Ans:Option 4

10.Jaunt

1.short drive
2.irresistible force
3.solitary
4.refuse
Ans:Option 1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s