Synonyms

titulo_english

 

 

 

1.LUCIDITY
(A) Fluidity
(B) Politeness
(C) Clarity
(D) Fluency
Ans:C

2. INDICT
(A) Implicate
(B) Elude
(C) Charge
(D) Manifest
Ans:A

3. APPRAISE
(A) Accuse
(B) Praise
(C) Appreciate
(D) Judge
Ans:D

4. DELUGE
(A) Confusion
(B) Deception
(C) Flood
(D) Weapon
Ans:C

5.PREPONDERANCE
(A) Preminence
(B) Dominance
(C) Domineering
(D) Preoccupation
Ans:B

6.GENIAL
(A) Cordial
(B) Unselfish
(C) kind
(D) Specific
Ans:C

7.ACCRUE
(A) Accumulate
(B) Accommodate
(C) Grow
(D) Suffice
Ans:C

8.LOQUACIOUS
(A) Talkative
(B) Slow
(C) Content
(D) Unclear
Ans:A

9.DEPLETE
(A) decorate
(B) beg
(C) exhaust
(D) hurry
Ans:C

10. VOLUNTARY
(A) willing
(B) charity
(C) prisoner
(D) careless
Ans:A

11.REFUTE
(A) garbage
(B) deny
(C) offer
(D) difficult
Ans:B

12.CHEAT
(A) stingy
(B) argue
(C) freckle
(D) defraud
Ans:D

13.MISERABLE
(A) cruel
(B) wrong
(C) unhappy
(D) miss
Ans:C

14.VINTAGE
(A) classic
(B) alcoholic
(C) disease
(D) spoiled
Ans:A

15.TART
(A) law
(B) acid
(C) angry
(D) desirable
Ans:B

16.CORNER
(A) display
(B) trap
(C) paint
(D) hurry
Ans:B

17.ZEST
(A) gusto
(B) cram
(C) worry
(D) trial
Ans:A

18.HAGGLE
(A) tired
(B) climb
(C) decrease
(D) bargain
Ans:D

19.IMPEL
(A) force
(B) block
(C) hinder
(D) discredit
Ans:A

20.THRONG
(A) garment
(B) bell
(C) mass
(D) weight
Ans:C

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s